Om os


Hvem er vi?

Vi er ikke et traditionelt konsulentfirma. Vi er forskellige i, hvad vi gør, og endnu mere i, hvordan vi gør det. Vi er en innovations- og transformationskonsulent.

Vi tror på opfindelsens kraft til at bygge en positiv menneskelig fremtid i en teknologidrevet verden. Efterhånden som strategier, teknologier og innovation kolliderer, skaber vi mulighed ud fra kompleksitet. Vores forskelligartede team af eksperter kombinerer innovativ tænkning og banebrydende brug af teknologier til at komme videre, hurtigere. Vores kunder tilpasser sig og transformerer sig, og sammen opnår vi varige resultater.

Vi er det eneste firma med ekspertisen-strateger, innovatører, designere, konsulenter, digitale eksperter, forskere, ingeniører og teknologer-til at tilbyde ende-til-ende-innovation under ét tag, der hjælper kunder med at gribe de utrolige muligheder i nutidens hurtigt verden i forandring. Det betyder, at vi kan tage produktideer fra koncept, gennem prototyper til fremstilling og distribution, og vi kan hjælpe med at transformere organisationer, opbygge kulturen, systemer og processer for at gøre innovation til en del af alles rolle.

Vi er nødt til at ændre måden, vi ændrer os på. Mere specifikt er vi nødt til at stille spørgsmålstegn ved vores egen tænkning, anekdotisk bedste praksis og aldrig sætte “forandringsledelse” på autopilot. Og vi synes, at det er en principiel nødvendighed at forsøge at forstå paradokser – den irrationelle, men på en eller anden måde forudsigelige menneskelige side af forandringsledelse.


Vi har defineret de kernepersoner, som vi stræber efter at eje og forstå, forskellige perspektiver, som den ultimative implementator vil stræbe efter at eje og udvikle. Sandheden er, at der ikke er to forandringsmøder, der ligner hinanden, og hver samtale kræver derfor refleksion – hvilket perspektiv tjener bedst denne specifikke situation?


Hvor er du mest sikker, hvad er din blinde vinkel, hvor er dit personlige vækstpotentiale?

Ofte stillede spørgsmål

Du tager kontakt til os via vores kontaktformular, e-mail eller telefonnummer. Herefter vil vi sammen se, hvor vi kan skabe en forandring. Et møde kan fungere online eller fysisk. Du bestemmer helt selv, hvad der passer dig.

Lorem ipsum dolor sit amet, adhuc labores honestatis pro ne. Pri tantas epicuri inciderint te, nibh efficiendi disputationi ex pri. At facer theophrastus eum, has nulla bonorum vituperata at. Eos utroque consequuntur an, case solum his ei.
Lorem ipsum dolor sit amet, adhuc labores honestatis pro ne. Pri tantas epicuri inciderint te, nibh efficiendi disputationi ex pri. At facer theophrastus eum, has nulla bonorum vituperata at. Eos utroque consequuntur an, case solum his ei.
Lorem ipsum dolor sit amet, adhuc labores honestatis pro ne. Pri tantas epicuri inciderint te, nibh efficiendi disputationi ex pri. At facer theophrastus eum, has nulla bonorum vituperata at. Eos utroque consequuntur an, case solum his ei.Book et uforpligtende møde

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Åbningstider

Mandag- Torsdag :8:00-18:30
(Telefon til 17:30)
Fredag - 8:00-14:00

Vi er her

Bjarkesvej 12, 3650 Ølstykke
Telefon: 26 22 26 00
CVR: 41458828
Email: cs@csolutions.dk